Abonneeadministratie


Correspondentieadres secretariaat


Servicedienst CAI BleiswijkDoor een nauwe samenwerking tussen CAI Bleiswijk en Ziggo kan de abonnee van CAI Bleiswijk gebruik maken van internet, extra televisie zenders en telefonie van Ziggo. Dit betekent dat u via de kabel voordelig kan bellen, extra digitale televisie zenders kunt ontvangen en ultrasnel kan internetten.

logo ziggo logo-cai-bleiswijk
in samenwerking met CAI-Bleiswijk

Netwerk is er klaar voor

Ziggo en CAI Bleiswijk hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het netwerk, zodat de verbinding met het internet bijna volledig over glasvezel gaat. Zelfs het laatste stukje kabel, de aansluiting op uw huis, is volledig klaar voor de toekomst (onderzoek TNO voor het Ministerie van Economische Zaken, februari 2010). Voor de komende tien jaar is er dan ook geen enkele technische noodzaak om een ander netwerk aan te leggen.

1) Welke diensten kan ik in Bleiswijk afnemen?

Ziggo biedt verschillende internet-, telefonie- en televisiediensten aan die u los kunt afnemen of kunt combineren. Uiteraard profiteert u van pakket-voordeel als u deze producten combineert. Kijk in deze bijlage wat de mogelijkheden voor u in Bleiswijk zijn.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Ziggo

2) Plaats uw bestelling bij Ziggo

U heeft voor het afnemen van een van onze diensten een abonnement op de kabel van CAI Bleiswijk. Heeft u nog geen abonnement, neem dan contact op met CAI Bleiswijk via 010 521 72 78.

Om te bestellen kunt u contact opnemen met de Ziggo klantenservice.

BELANGRIJK BIJ HET BESTELLEN:

Heeft u al kabeltelevisie van CAI Bleiswijk? Geef dan tijdens het bestellen bij stap 2 aan dat u al klant bent van Ziggo. Dan brengt Ziggo u niet het starterpakket in rekening en blijft u gewoon uw kabelabonnement betalen aan stichting CAI Bleiswijk.
Let op: de diensten van Ziggo werken niet zonder een abonnement op het TV – Radio pakket van CAI Bleiswijk. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een abonnement op de kabel bij CAI Bleiswijk.