Abonneeadministratie


Correspondentieadres secretariaat


Servicedienst CAI BleiswijkVoorkom voorrijdkosten:
Het verdient aanbeveling voordat u een storing meldt, ervan overtuigd te zijn dat deze niet veroorzaakt wordt door uw eigen apparatuur of binnenhuisinstallatie. Hiermee voorkomt u dat u voorrijkosten à € 35,00 worden gerekend. Meer informatie over bekabeling, apparatuur en binnenhuisinstallatie vind u onder tips voor gebruik.Binnenhuisinstallatie

CAI-Bleiswijk biedt hoogwaardige signalen aan op de wandcontactdoos, soms ook wel Abonnee Overname Punt (AOP) genoemd. De bekabeling binnen in de woning is de verantwoording van de abonnee. Bij CAI-Bleiswijk maakt het in principe niet uit hoeveel televisie- of radio-toestellen u wilt aansluiten. Omdat bij het aansluiten van één of meerdere toestellen er altijd sprake is van binnenbekabeling en/of binnenhuisapparatuur is het ook van belang dat deze apparatuur van goede kwaliteit is. Op deze manier kunt u ongestoord genieten van de verschillende televisie en radio programma's. Ontvangstproblemen kunnen ontstaan door verouderde snoertjes of onjuiste aansluitingen binnenshuis. Is dat bij u het geval, dan is het raadzaam om in huis eerst te zorgen voor juiste bedrading en aansluitingen. Kijk ook eens op www.kabelkeur.nl hier vindt u informatie over de meest voorkomende oorzaken van storing binnenshuis en de bijbehorende oplossing.

Installeren

> Gebruik voor ontvangst het liefst een televisie met een ingebouwde DVB-C tuner of een losse digitale ontvanger, u stelt deze apparatuur als volgt in:

Frequentie: 164.000
Woonplaats: Berkel Rodenrijs
Netwerk ID: 43136

Storingen

Soms is een storing eenvoudig op te lossen door de stroomstekker van de digitale ontvanger uit het stopcontact te nemen en deze na 10 seconden weer terug te plaatsen in het stopcontact. Het helpt ook vaak om de digitale ontvanger eens opnieuw te programmeren.